17. Lof.

Blijkbaar straalt mijn optimisme van me af en beïnvloedt dat mijn omgang met de medemensen. Zoals gisteren. Ik gaf bij me thuis een voordracht over … ja, waarover?! Natuurlijk over dat ene onderwerp: ‘De moorden van Beernem’. Ons huis zat bomvol en iedereen leefde mee met het verhaal. Ik voelde me heel erg goed en vandaag kreeg ik dan ook positieve respons. Zoals dit bericht van Theo en Nadine

Dag Katrien,

Het was weer een boeiende uiteenzetting.
Ook al was het voor ons een herhaling: we blijven genieten van jouw verteltalent! Blijft uiteraard ook een spannend verhaal uit een nabij verleden dat toch nog linkt aan het heden.
Een facebookvriendin vertelde me via fb dat het graf van ‘Tuuterken’ nog terug te vinden is… Klopt dit?

Slechts spijt van een ding: we lieten het boek (De Moorden van Beernem) niet signeren door de schrijfster.
Bij een volgend bezoek brengen we het boek mee in de hoop dat dit in orde gebracht wordt!

Groetjes,
Theo en Nadine.

Die vriendin heeft gelijk. Er staat een zerk op de plaats waar ‘Tuterke’ vermoord werd, maar daar ligt hij niet begraven. Zijn grafkapel is in Ruddervoorde. Wie de zerk wil zien kan altijd eens mee fietsen langs alle plaatsen delict!

… en dan het bericht van Ward en Chris

Beste Katrien,
We hebben gisteren ontzettend genoten van jouw boeiende vertelkunst. Je doet dat enorm goed: je straalt een naturel uit en jouw taal is heel mooi: sappig als het mag, kleurrijk….. Je slaagt erin de fantasie zo te prikkelen dat wij al blij waren dat het niet donker was om naar huis te fietsen . Je slaagt er ook in zonder sensatie het gebeuren op te roepen.
We zijn jou en Jan dankbaar: jullie gastvrijheid maakt het geheel nog gezelliger. Naast jouw schrijverstalent zou je ook een heel goede actrice zijn.
Fijn ook dat het werk van je papa zo niet verloren gaat.
We wensen jou succes met het vervolg en duimen ook voor de verwezenlijking van jouw droom.
Voilà, dat doet zo’n deugd! Nu kan ik weer tegen een stoot. Wanneer het minder goed gaat, herlees ik dit en dan gaat het snel beter.
Bedankt lieve mensen!

2 thoughts on “17. Lof.”

  1. Hoi Katrien, ik weet precies hoe zoiets aanvoelt…
    Veel succes, meid!

  2. Zomaar om te zeggen dat wij je enorm bewonderen, niet alleen voor je totale inzet maar vooral om je schrijvers- en sprekerstalent, nu nog je filmtalent mogen bewonderen…kortom….succes verder met alles wat je onderneemt, samen met je man want de sessies bij jullie thuis zijn ook altijd heel erg tof. De mediawereld is hard maar “de aanhouder” wint….
    Lutgart en Maaike

Comments are closed.