156. Fantastische Feestdagen want ….!

... we gaan in Kinepolis Brugge in première. Ongelooflijk goed nieuws, niet? Ik kan het amper geloven en knijp me regelmatig in de arm. Ik ben heel erg blij voor Jan en mezelf, maar eigenlijk nog meer voor alle medewerkers, omdat dit voor iedereen de beloning is waar ze stiekem of ook wel openlijk op hoopten. De kers op de taart!

Met Kerst hebben Jan en ik, samen met de familie het heuglijke nieuws gevierd. Het deed ontzettend deugd om de touwtjes eens te vieren en zorgeloos te genieten van de bubbels en het lekkere eten. De bittere pil dat het VAF ons niet wil subsidiëren werd daarmee doorgeslikt. Ook voor de laatste hindernissen zullen we nog wel een oplossing vinden. Er is de verkoop van de naaktkalender en de postzegels en beide lopen goed. Met de kalender zijn we al ruim uit de kosten en ondertussen gingen al 7000 postzegels de deur uit.  Bestellen kan nog steeds! 

Zalige Kerst

2 thoughts on “156. Fantastische Feestdagen want ….!”

  1. De kerstman heeft jullie duidelijk niet vergeten, Katrien. We zijn oprecht blij voor jullie! Genieten jullie nog maar verder van dit mooie kerstgeschenk. Santé!

  2. Rol die rode loper nu maar uit richting 2016!!
    Geniet van deze terechte, welverdiende afsluiter van 2015 en samen met jullie kijken we uit naar de première in Kinepolis: De kroon op het werk! Proficiat!

Comments are closed.