159. Promo in Brugge

Tussen alle drukte bij het afwerken van de film en tussen alle kleine en grotere problemen rond het tot een goed eind brengen van het hele filmproject, is het zo hartverwarmend omringd te worden door 27 mensen (3 staan er niet op de foto) die met hart en ziel op zaterdagmorgen 9u in een koud en vochtig Brugge folders uitdelen ter promotie van onze film ‘Zaak: De Zutter’. Het was bovendien een hart onder de riem te vernemen dat een kwart van de aangesproken mensen afwisten van het verhaal en/of de film. Dat is een pak meer dan ik ooit had durven dromen. Het was daarom ook zo tof om dit in een grote groep te kunnen doen. De sfeer was jolig, de reacties positief en het resultaat: 4000 folders uitgedeeld. Ik kan iedereen niet genoeg bedanken! En volgende week opnieuw! Er kan er nog altijd eentje bij! Wie zin heeft … kom meehelpen.

van onze huisfotograaf Willy Planckaert !!


6 thoughts on “159. Promo in Brugge”

 1. Ben volledig klaar om folders uit te delen in mijn lessen maar heb er nog geen ontvangen…
  Mensen vragen mij voortdurend of de film ook in Aalter vertoond al worden,
  Wat moet ik daarop antwoorden?
  Groetjes

  1. Dag Veerle,
   We zijn al door onze eerste voorraad. Nooit gedacht dat het zo vlot zou gaan. Indien je vanavond naar de making-of komt, kan je er misschien al krijgen. Of de film naar Aalter komt, hangt af van Kinepolis en de uitbater van de Capitool.
   Alvast bedankt voor het verdelen van de folders!
   Katrien

  1. Dag Nadine,
   Dankjewel. Wanneer ik passeer, bel ik aan. Niet thuis dan stop ik een paar folders en een affiche(?) in je bus. Alvast bedankt!
   Lieve groet,
   Katrien

 2. Kunnen we folders en affiches krijgen a.s. zondag? De vraag is groot.
  Ik stuur ze weliswaar ook door per mail naar de verschillende verenigingen, misschien een tip…….. hoe meer zielen hoe meer reacties!

Comments are closed.