53. Storyboard.

Vandaag heb ik een eerste stap richting storyboard gezet . Het was zalig. Ik zat lekker binnen, maar met uitzicht op onze prachtig besneeuwde tuin. Ondertussen slurpte ik van mijn thee of koffie, knabbelde aan een koek en luisterde naar Klara.

Mijn tekentalenten mogen dan wel beperkt zijn, ik vind het resultaat best geslaagd en tevens grappig én bovenal: ik amuseerde me te pletter. Gebrek aan amusement zit er de volgende weken en maanden dus niet in! Ik werkte immers 4u aan 1′ film. De tijd vloog gewoon voorbij, maar als mijn film 150′ lang wordt (en dat voorzie ik), kom ik op 75 werkdagen voor het volledige storyboard! Indien de rest van de wereld ondertussen ter plekke blijft trappelen, zoals vandaag, is er geen vuiltje aan de lucht, maar ik vrees dat ook andere activiteiten en werkzaamheden mijn dagen zullen vullen, mijn agenda staat immers al goed vol.
Gelukkig zullen de fietstochten die vele ‘zituren’ wel compenseren en een extra snoep kan er dus nog altijd bij. Meer moet dat niet zijn 😉

2 thoughts on “53. Storyboard.”

 1. Beste mevrouw, ik volg met spannende aandacht uw project. Een film van 150 minuten: dat wordt een heuse blockbuster 🙂 Alle gekheid op een stokje: 2 uur en 30 minuten: is dit echt niet té lang? Het lijkt eerder op een nieuwe “De bossen van Vlaanderen”… Men zegt wel eens: ‘schrijven is schrappen’. Met bezorgde groeten 😉

  1. Dag mijnheer Bracke,
   Vooreerst hartelijke dank voor uw commentaar én uw terechte bezorgdheid. 150′ is te lang, maar ik zit pas aan het begin van het proces. Gisteren heb ik mijn scenario ingediend bij een eerste lid van de technische ploeg. Sowieso zal er door de ploeg én door mij nog geschrapt worden. Het verhaal is echter zo complex dat het zeker en vast een vrij lange film wordt. Maar … een tweede ‘De Bossen van Vlaanderen’ wordt het echt niet!! Het wordt een moderne whodunit die zich (per toeval ;-)) in het verleden afspeelt. Daarom ben ik ook heel blij dat de technische ploeg voornamelijk uit jonge mensen bestaat die het verhaal niet of nauwelijks kennen. Met hun nieuwe visie en kennis van moderne technieken moet het lukken.
   Houd ons maar verder in het oog!
   Katrien

Comments are closed.