98. Nog niet bekomen!

Welkom!

Veel schoon volk!

De onthulling!

Kwestige dames

Hoe ik letterlijk de tijd uit het oog verloor!

 Ambiance in de bar.


De bekendmaking !

Wat een avond! Wat een ontlading. De vorige week zat vol spanning en stress en op donderdagmorgen dacht ik: dit wordt niets, maar tegen de middag moest ik mijn mening herzien en herleefde ik. Op vrijdagmiddag vertrok ik met een gerust hart naar de voordracht in Aarsele en toen ik terugkwam, had ik niets meer te doen. Het was gewoon ‘af’!
Iedereen die ‘s avonds aankwam, was gecharmeerd. De warme sfeer deed deugd en de voorstelling van de regisseurs (Ingrid De Vos en Emmanuel De Coster) alsook van de acteurs werd op luid applaus onthaald. Zoals één van de aanwezigen schreef: “Jullie mogen terecht fier zijn met het resultaat en zo wordt nog eens bewezen dat hard werken beloond wordt.”
Dat harde werk werd door alle subgroepen samen geleverd! Bedankt iedereen! Binnenkort volgen de foto’s.

97. Radio1

Fantastisch! We zijn nu ook al doorgedrongen tot heel Vlaanderen, want morgen, vrijdag 23 mei 2014 zal er via Radio1 in ‘De bende Van Einstein’ een reportage worden uitgezonden over ‘Zaak: De Zutter’! Dus luister allemaal tussen 10.00u en 12.00u!

Trouwens er komt nog pers! Ze zijn duidelijk benieuwd naar de stand van zaken. Het is ook bijna een jaar geleden dat we officieel zijn gestart. Er is veel werk verzet. Zoals nu met de tentoonstelling. Komen jullie volgende week ook eens langs tot in Oedelem? De tentoonstelling wordt echt mooi dankzij de keiharde inzet van alle subgroepen. Ik val achterover van het werk dat iedereen geleverd heeft. Het is werkelijk een schitterend team. Bedankt!!!!!