178. Lof!

Het is even geleden, ik weet het, maar na het droevige nieuws had ik eerlijk gezegd niet veel zin om via deze blog te ‘hiphoi-en’. Vandaag kreeg ik echter zo’n toffe reactie van de uitbater van cinema Capitole uit Aalter dat ik dit toch wil delen met iedereen!

“Dag mevrouw Ryserhove,

Meer dan 3000 toeschouwers in Aalter, goed voor de top 10 in Cinema Capitole, dit had ik inderdaad niet verwacht.
Een dikke proficiat, de reacties van de mensen waren meer dan positief, sommige zijn zelfs meermaals naar de film komen kijken.
Bobbejaan, een documentaire over iemand die in heel Vlaanderen bekend is, was zelfs in Geel niet super en heeft in de rest van Vlaanderen niets gedaan.
U mag tevreden zijn met dit resultaat!

Met vriendelijke groeten

Jean-Claude

En of ik tevreden ben – en wellicht wij allemaal! Trouwens de samenwerking zowel met de Capitole als met de andere bioscoopzalen verliep heel tof.

De laatste voorstellingen zijn nu voorbij, jammer, maar het mooie liedje kan niet blijven duren, hoewel … op 11 september 2016 (zondagvoormiddag) draait ‘Zaak: De Zutter’ mee op het filmfestival van Oostende. We zitten niet in de competitie, maar staan wel geprogrammeerd door de stad! 500 inwoners krijgen de kans de film gratis te bekijken. En wie weet … misschien volgen er nog aanvragen! Geniet van de mooie zomer. Ik ben ondertussen duchtig aan het schrijven en dat is ook genieten! Liefs aan allen en zoals jullie weten: welkom op onze eerste zondag(en) in de ‘Appel van verleiding’! Tot dan.