184. “Zaak: De Zutter” wordt opnieuw vertoond op 14/11/2021 – 17u00

Beste filmfanaten en fans van ‘Zaak: De Zutter’,

Derde keer, goede keer?  We doen inderdaad nogmaals een poging om onze film ‘Zaak: De Zutter’ op groot scherm te vertonen. Nu zou het toch moeten lukken op:

zondag 14 november 2021 om 17u in
OC de ‘Kleine Beer’ – C. Marichalstraat 7 in Beernem.

Voor cast en crew en onze sponsors is de voorstelling gratis.
Familieleden, vrienden, kennissen en andere geïnteresseerden zijn zeer welkom, maar betalen 5 euro/ticket.

  Reserveren doet u door te e-mailen naar:

hetmomentcontact2

Vermeld uw naam en het aantal tickets. U krijgt dan een bevestiging van ontvangst en het nr. van uw zitje(s).
Betalen voor een zitje doet u op de rekening van vzw Kwestigen Nacht:
BE60 9730 8717 7570. met vermelding “ZDZ” + uw naam + aantal zitjes

Alvast van harte welkom en hopelijk tot dan.

Vriendelijke groet,

Het Kwestigen Nacht-team

183. Zaak: De Zutter is 12e best bezochte film van 2016!

Iets meer dan 3 jaar na de première van Zaak: De Zutter, valt na een speurtocht op de webstek van het VAF (Vlaams Audiovisueel Fonds) ons aandachtig oog op een sectie met jaarverslagen. Nieuwsgierig zijnde, klikken wij met enige aandacht het jaarverslag van 2016 aan en beginnen te lezen.
Na een reeks lofbetuigingen aan het eigen bestuur en werking, publiceert het Fonds o.a. ook het aantal bioscoopbezoekers per film, uitgebracht in 2016.

VAF-Zaak-DeZutter

U kan zich voorstellen dat wij toch even verbaasd keken en vervolgens zeer luid juichten, want, zeer geacht publiek en filmliefhebbers, u zal het niet geloven: Zaak: De Zutter was in 2016 de twaalfde best bezochte film met – officieel – 22481 bezoekers. Tel daarbij de bezoekers die we in culturele centra mochten ontvangen en we zitten aan of over de kaap van 25000. Dat betekent dat Zaak: De Zutter het even goed deed als Cannesselectie “La fille inconnue” en bijna zo goed als de financieel ondersteunde “Everybody Happy”. En dat zonder steun van het VAF…

Wij – en samen met ons het 300-koppige team –  vinden nog altijd dat we bijzonder trots mogen zijn op deze op en top Vlaamse productie…. <dramatisch aanzwellende muziek> …<trompetgeschal>…

182. Zaak: De Zutter opnieuw in Kinepolis Brugge !

Beste ZDZ-fans,

 Voor de fanatieke fans onder jullie, is er op zondag 21 oktober 2018 – 15u00 éénmalig een vertoning van de langspeelfilm in Kinepolis Brugge. Daar herinneren ze ons nog als de oorzaak van een grote toeloop in april 2016 en dus was het niet echt moeilijk om de film daar nog eens vertoond te krijgen.

 Echter de film “Zaak: De Zutter” wordt vertoond naar aanleiding van de nieuwe kortfilm (13 min.) van Het Moment BVBA. Die heet “De Sjanfoeters” en wordt op 21 oktober 2018 om 13u45 vertoond. Het is een pilootfilm als aanloop naar een mogelijke langspeelfilm of TV-reeks.

Wens je er bij te zijn?

Tickets alleen bij BVBA Het Moment te verkrijgen ( dus NIET aan de kassa van Kinepolis!) :

“Zaak: De Zutter” – 21/10/2018 – 15u00:  10 €

“De Sjanfoeters” + drankje + “meet & greet” – 21/10/2018 – 13u45 : 10 €

“De Sjanfoeters” + drankje + “meet & greet” + “Zaak: De Zutter” : 18 €

Reserveren kan enkel door vooraf het juiste bedrag te storten met vermelding van  het aantal gewenste tickets, op rekening van ʻHet Momentʼ – 9850 Merendree – IBAN: BE08 9796 2678 5713

Groetjes! Tot gauw ?

Katrien

148. De stok ….

… is gevonden! Heden morgen stonden wij fris en vrolijk aan de filmstudio en plots kwam er een auto aangereden met blije gezichten en wuivende handen….

Wie stapt eruit: twee jonge mensen (broer en zus) en een sympathieke oudere mijnheer. En ze zwaaiden met de stok 🙂

O ja de winnares is dezelfde als gisteren: Céline De Meyer. De jonge juffrouw met wippend paardenstaartje krijgt het fotoboek en twee plaatsen voor de prémière. Van harte proficiat! En voor de anderen: hartelijke dank om mee te spelen  en voor de positieve reacties en steun. En het café is al open 🙂

143. En de winnaar van vraag 2 … leve de Katrientjes!

Ja, hoor, andermaal een Katrien die het als eerste gevonden heeft: Katrien De Baets. Proficiat!

De oplossing vond je door aan het vorig antwoord te denken: Theo Hoste! Trouwring = zijn eega = Pharaïlde (foto van PHARAILDE De Pestel en de tweede foto: ons aller Marianne VAN HULLE.). Tot morgen.

 

134. De Denkers.

Donderdagavond kwamen de leden van vzw Kwestigen Nacht samen om het hoofd te breken over de naderende promo-campagne voor onze film. Je kunt zien dat het pijnlijk was en dat we ons best deden om sponsors binnen te halen 😉

 

Annie werkte dubbel hard: ze fotografeerde en dacht!

We doen alvast een oproep naar iedereen die ‘Zaak: De Zutter’ genegen is om mee te brainstormen. Al uw goede, gekke, guitige, geestige, gezonde, grappige, gonzende … ideeën zijn welkom op deze blog. En natuurlijk mag ons steunfonds nog steeds gespekt worden! Onze spaarpot klinkt momenteel uitermate hol. Hier volgt nogmaals ons rekeningnr. BE60 9730 8717 7570 . Van harte dank bij voorbaat!

109. Opendeurdagen in de filmstudio!

Moordweekend 25 & 26 oktober 2014

van 10.00 u tot 18.00 u

Kerkhofdreef 1 – Beernem

Jullie worden allen uitgenodigd op de opendeurdagen in onze filmstudio.

De leden van vzw ‘Kwestigen Nacht’ leiden je graag rond. Naast de danstent kan je ook de kostuumafdeling bekijken, evenals de foto’s van onze toekomstige acteurs.

De avond van de moord op Hector De Zutter was er in Beernem aan de Oude Statie een wijkkermis. Daar stond toen ook de danstent van Lestienne.

Dat was een soort voorloper van de mooie spiegeltenten. Wij hebben die danstent nagebouwd in de studio en wie interesse heeft, kan een kijkje komen nemen. Hieronder vind je een recentere foto van zo’n oude danstent.

Van harte welkom!

De toegang is gratis.

107. Avondmarkt in Beernem.

Volgende vrijdag, 26 september 2014, staan we voor de tweede keer op de avondmarkt in Beernem. We hopen jullie allemaal te ontmoeten. We zullen een ‘cinemahoekje’ in onze tent inrichten en je kan er genieten van een lekker glas cava of wijn en een fris pintje. En dan is er nog iets om te smullen. Hopelijk tot dan.