107. Avondmarkt in Beernem.

Volgende vrijdag, 26 september 2014, staan we voor de tweede keer op de avondmarkt in Beernem. We hopen jullie allemaal te ontmoeten. We zullen een ‘cinemahoekje’ in onze tent inrichten en je kan er genieten van een lekker glas cava of wijn en een fris pintje. En dan is er nog iets om te smullen. Hopelijk tot dan.

106. Ons attest is binnen!

Oef, het is eindelijk gelukt! Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar we hebben onze erkenning als ‘Vlaams product’ gekregen. Dat betekent dat we mogen gebruik maken van de Tax Shelter.

Op 2 juli jl. had ik mijn aanvraag ingediend en toen beloofde men mij dat begin augustus alles in kannen en kruiken zou zijn. Zo eenvoudig was het dus niet! Eind augustus had ik nog steeds geen antwoord. Een telefoontje later bleek dat mijn dossier zoek was. Ik mocht het nogmaals indienen! Ze zouden het met spoed behandelen. Ook dat was vrij relatief, maar eind goed, al goed. Hoewel. Ik moet nog de statuten laten aanpassen, even passeren bij de notaris en dan naar het Staatsblad. Nee, vervelen doe ik me niet.

105. Polo’s en steunfonds.

We hebben de kaap van de eerste duizend euro overschreden! Jochei! Dankjewel aan alle lieve sponsors, klein en groot! Dankjewel.

Ook de sponsoring in natura blijft mij steeds weer verrassen. Gisteren kregen we  voor de medewerkers aan ‘Zaak: De Zutter’ 40 polo’s met gratis opdruk cadeau! Dat is toch fantastisch? Dankjewel Belle Screen!

Het maandelijks artikel in ‘Vrije Tijd’ is ook steeds een hart onder de riem. Dankjewel Eric en Roland.

En dan is er de man- en vrouwkracht van al die vrijwillige medewerkers. Dat is niet in geld uit te drukken. Dat geeft zo’n warm gevoel. We lijken één grote familie. De ambiance is groot. Het is een plezier om iedereen aan de slag te zien en de grappen vliegen heen en weer.

En dan was er gisteren nog zo’n ontroerend moment. Annemie, één van de medewerksters, heeft een kleine zwaluw van de dood gered en voedert die heel gewetensvol. Ze brengt dat beestje mee in zijn gewatteerd kooitje en dan staan die stoere mannen vertederd naar dat kleine vogeltje te kijken 😉 Echt wel grappig. Een lieve knuffel aan allen.