67. Info-avond over ons project!

Even een korte flits tussendoor.
Het gaat nu ontzettend snel met het project en de reacties van sponsors en andere medewerkers zijn hartverwarmend! Heel vaak knijp ik me in de arm en denk: ‘gebeurt dit echt, of droom ik?’
Vorige zondag hebben we met de vzw ‘Kwestigen Nacht’ een tocht langsheen de plaatsen delict gemaakt, zodat iedereen een beter beeld kreeg over de mogelijke filmlocaties. De sfeer in de groep was super.
We zitten ook nog steeds op ons werkschema en alle aandacht gaat nu naar onze ‘stand’ op de avondmarkt van Beernem op 20/09 (allen daarheen!).
Maar bovenal werken we hard aan onze info-avond op zaterdag 28 september 2013 om 19.00u stipt in de feestzaal van het St.-Amandusinstituut in Beernem. De inschrijvingen lopen vlot binnen. Wie er dus bij wil zijn, kan reserveren via deze blog. We hebben een speciale ‘attractie’ voorzien, maar dit blijft nog even geheim. Het wordt werkelijk een speciale avond. Hopelijk tot dan!

66. Twijfelaar of … koetsbed.

Tijdens deze zonnige dagen ontmoette ik vele geïnteresseerden en werkte ik in betrekkelijke rust aan ons project. Met de werkgroep stelden we een sponsorplan op en dat ligt nu bij een ‘kenner’. Iemand uit de zakenwereld bekijkt onze ideeën. Hopelijk keurt hij alles goed en kan de sponsormap naar de drukker…. als we onze voorstellen gesponsord krijgen. En dat blijkt te lukken. Twee van de zes aanbiedingen aan sponsors kregen al de steun van … andere sponsors. Nog vier te gaan dus. Morgen zijn nummer 3 en 4 aan de beurt!

Maar sponsors willen weten wat ze steunen en dus moet er een voorproefje van de film komen. Meteen werk aan de winkel voor onze storyboard-tekenaar. Ik schreef het scenario voor de trailer en hij tekent momenteel het script uit. Nu gaan we op zoek naar acteurs die willen spelen in de trailer en naar geschikte locaties. Maar er is ook het probleem van het ‘koetsbed’ of de ‘twijfelaar’ voor de bedscène. Wie kan ons daarbij helpen? Wees gerust het blijft deftig!