178. Lof!

Het is even geleden, ik weet het, maar na het droevige nieuws had ik eerlijk gezegd niet veel zin om via deze blog te ‘hiphoi-en’. Vandaag kreeg ik echter zo’n toffe reactie van de uitbater van cinema Capitole uit Aalter dat ik dit toch wil delen met iedereen!

“Dag mevrouw Ryserhove,

Meer dan 3000 toeschouwers in Aalter, goed voor de top 10 in Cinema Capitole, dit had ik inderdaad niet verwacht.
Een dikke proficiat, de reacties van de mensen waren meer dan positief, sommige zijn zelfs meermaals naar de film komen kijken.
Bobbejaan, een documentaire over iemand die in heel Vlaanderen bekend is, was zelfs in Geel niet super en heeft in de rest van Vlaanderen niets gedaan.
U mag tevreden zijn met dit resultaat!

Met vriendelijke groeten

Jean-Claude

En of ik tevreden ben – en wellicht wij allemaal! Trouwens de samenwerking zowel met de Capitole als met de andere bioscoopzalen verliep heel tof.

De laatste voorstellingen zijn nu voorbij, jammer, maar het mooie liedje kan niet blijven duren, hoewel … op 11 september 2016 (zondagvoormiddag) draait ‘Zaak: De Zutter’ mee op het filmfestival van Oostende. We zitten niet in de competitie, maar staan wel geprogrammeerd door de stad! 500 inwoners krijgen de kans de film gratis te bekijken. En wie weet … misschien volgen er nog aanvragen! Geniet van de mooie zomer. Ik ben ondertussen duchtig aan het schrijven en dat is ook genieten! Liefs aan allen en zoals jullie weten: welkom op onze eerste zondag(en) in de ‘Appel van verleiding’! Tot dan.

3 thoughts on “178. Lof!”

 1. Een aangename opsteker na het droevige nieuws doet altijd deugd natuurlijk.
  Wij zijn ook naar Aalter gaan kijken en het deed deugd om de lange wachtrij tot buiten te zien! Sommigen waren teruggekeerd omdat ze bij een eerdere poging om de film te bekijken geen zitje hadden kunnen bemachtigen! Je mag ook hier terecht fier zijn, Katrien!
  11 September staat met stip genoteerd! Allen daarheen in de voormiddag! Het is tevens Open Monumentendag en in het Kasteeltje van Victor De Lille geeft Eugeen 2 keer een rondleiding in de loop van de namiddag! Aan alle geïnteresseerden: maak er een boeiende dag van in het licht van Zaak De Zutter!

  1. Dag meneer Bracke,
   Wij zullen inderdaad de film ook op DVD uitbrengen, maar dat is nog niet voor direct. Ik zal de (voor)verkoop zeker bekendmaken via deze blog en een aantal andere kanalen. Alvast bedankt voor de interesse.
   Katrien

Comments are closed.