54. Magisch!

Waar ik ook mijn voordracht mag geven, ik vind dat altijd heel tof om te doen. Gisteren was het echter fantastisch. De locatie was dan ook uitmuntend: OC ‘De Kleine Beer’ in Beernem. De zaal was volledig uitverkocht: 250 zitplaatsen. Mijn zenuwen gierden toen ik daar rond 19.00u binnenstapte, maar gelukkig was ik vergezeld van mijn lieve zus en werden we met open armen ontvangen door het bestuur van TC Bloemendale.
De technicus van dienst had al alles geïnstalleerd. Ik hoefde enkel mijn laptop aan te sluiten, maar ook dat nam hij uit mijn handen. Daarna zeulde hij een tafel het podium op, een tafellaken werd gehaald en hij installeerde een extra spot op mijn boeken die ik er uitstalde! Die verkochten als zoete broodjes!
Tijdens de voordracht voelde ik zo de emoties door de zaal gaan, want iedereen kende wel iemand uit het verhaal. Ik was vooral blij met de aanwezigheid van de kleinzoon van Julienne Neyt, een collega-krak (Oostkamp). Hij was zo vriendelijk mij een paar foto’s te geven van zijn grootmoeder. Bedankt!
En dan was er de dochter van Julia George: een kranige, oude dame. Zij zou aan haar zus een foto vragen van Julia!
Na de voordracht werd ik nog verwend met een cadeautje: de beer uit het Beernems wapenschild in chocolade! Zo attent!
Maar ook de aanwezigen waren super enthousiast en stelden vele vragen. Dat ik een film zal draaien over ‘Zaak: De Zutter’ was duidelijk geweten, dank zij het mooie interview in ‘Vrije Tijd’. Mijn lijst met figuranten is sedert gisteren indrukwekkend toegenomen.
Ik heb nu het gevoel dat de inwoners van Beernem ons filmproject volledig zien zitten en willen meehelpen. Een grote last is van me afgevallen. Een mooier geschenk kom men mij niet geven. Bedankt Beernem! Bedankt TC Bloemendale.

3 thoughts on “54. Magisch!”

  1. Hey beste Katrien,
    Even om te zeggen dat ik zo opgetogen ben met je reeds geboekte succes en dat ik deel in jouw vreugde! Dat al je projecten verder “van een leien dakje’ mogen blijven vloeien!
    Heel veel groetjes en tot de volgende!
    Je megafan uit Wingene, Nadine

Comments are closed.