66. Twijfelaar of … koetsbed.

Tijdens deze zonnige dagen ontmoette ik vele geïnteresseerden en werkte ik in betrekkelijke rust aan ons project. Met de werkgroep stelden we een sponsorplan op en dat ligt nu bij een ‘kenner’. Iemand uit de zakenwereld bekijkt onze ideeën. Hopelijk keurt hij alles goed en kan de sponsormap naar de drukker…. als we onze voorstellen gesponsord krijgen. En dat blijkt te lukken. Twee van de zes aanbiedingen aan sponsors kregen al de steun van … andere sponsors. Nog vier te gaan dus. Morgen zijn nummer 3 en 4 aan de beurt!

Maar sponsors willen weten wat ze steunen en dus moet er een voorproefje van de film komen. Meteen werk aan de winkel voor onze storyboard-tekenaar. Ik schreef het scenario voor de trailer en hij tekent momenteel het script uit. Nu gaan we op zoek naar acteurs die willen spelen in de trailer en naar geschikte locaties. Maar er is ook het probleem van het ‘koetsbed’ of de ‘twijfelaar’ voor de bedscène. Wie kan ons daarbij helpen? Wees gerust het blijft deftig!