105. Polo’s en steunfonds.

We hebben de kaap van de eerste duizend euro overschreden! Jochei! Dankjewel aan alle lieve sponsors, klein en groot! Dankjewel.

Ook de sponsoring in natura blijft mij steeds weer verrassen. Gisteren kregen we  voor de medewerkers aan ‘Zaak: De Zutter’ 40 polo’s met gratis opdruk cadeau! Dat is toch fantastisch? Dankjewel Belle Screen!

Het maandelijks artikel in ‘Vrije Tijd’ is ook steeds een hart onder de riem. Dankjewel Eric en Roland.

En dan is er de man- en vrouwkracht van al die vrijwillige medewerkers. Dat is niet in geld uit te drukken. Dat geeft zo’n warm gevoel. We lijken één grote familie. De ambiance is groot. Het is een plezier om iedereen aan de slag te zien en de grappen vliegen heen en weer.

En dan was er gisteren nog zo’n ontroerend moment. Annemie, één van de medewerksters, heeft een kleine zwaluw van de dood gered en voedert die heel gewetensvol. Ze brengt dat beestje mee in zijn gewatteerd kooitje en dan staan die stoere mannen vertederd naar dat kleine vogeltje te kijken 😉 Echt wel grappig. Een lieve knuffel aan allen.