147. En het antwoord op vraag 6 kwam van …

alweer een dame ….. Céline De Meyer! Proficiat!!

Het correcte antwoord is Amand of Amandus. Het torentje van het Sint-AMANDUSinstituut is duidelijk goed gekend. Bijna iedereen had het antwoord juist. Maar de link … rarara. Nog een nachtje slapen, dan wordt het mysterie opgelost.

Iedereen kan dus nog de eindwinnaar worden. Leg alle antwoorden samen, wacht vraag 7 af en vanaf 10u morgenvroeg kan je de stok al vinden! Lukt dat nog niet onmiddellijk, wacht dan de bijkomende tips af. De eerste verschijnt om 12u.

Jullie kunnen ook vanaf 10u naar de filmstudio afzakken en in ons ‘cafeetje’ de mondelinge tips afwachten. Ondertussen duikt de winnaar/winnares misschien op! In elk geval om 17u moet alles klaar en duidelijk zijn. Maar het verhaal achter die locatie vertel ik pas bij de prijsuitreiking om 18u. Ik hoop jullie daar allemaal te zien om het glas te heffen op de ‘Sassen’, zijn stok en het spel! Bedankt om mee te spelen!

 

 

1 thought on “147. En het antwoord op vraag 6 kwam van …”

Comments are closed.