177. Na al het positieve nieuws moeten we afscheid nemen van een van onze lieve medewerkers.


Francine De Bolle, weduwe Dierickx, had me op 8 maart laten weten dat ze zich niet goed voelde en daarom niet naar de avant-première zou komen wegens te veel drukte. Ze zou de film wel later gaan bekijken. Maar dat ‘later’ heeft ze niet gehaald. Dat wist ze wellicht, maar als de lieve vrouw die ze was, wou ze waarschijnlijk onze vreugde over de film niet verstoren. Ik heb toen niet gedacht dat ze zo ernstig ziek was. Dat spijt me heel erg.
Aan de familie bied ik mijn oprechte deelneming aan.
Ik zal me Francine altijd herinneren als een lieve, correcte en bescheiden vrouw, maar wat een actrice! Als weduwe Dierickx blijft ze voor altijd bij ons. 

4 thoughts on “177. Na al het positieve nieuws moeten we afscheid nemen van een van onze lieve medewerkers.”

  1. Dat is zeer verdrietig nieuws. Spijtig dat ze zichzelf niet meer gezien heeft op het grote scherm. Veel sterkte aan de familie.

  2. De korte tijd dat we Francine mochten kennen, zal ze me bijblijven als een zachte, integere vrouw. Ze viel niet op maar blonk uit als echte “weduwe Dierickx”, zittend,smekend en vragend aan de tafel bij moeder De Zutter… We wensen haar familie en vrienden alle sterkte om die verlies te dragen.

  3. Ja, ons Francine, stil en integer… We zullen haar missen. Het ga je goed, dame

Comments are closed.