30. Het gulzige begin!

Sorry, sorry, het is inderdaad veel te lang geleden, maar als er eerst weinig of geen nieuws is en dan komt er enkel slecht nieuws, dan ontbreekt de lust dit kenbaar te maken.
Maar ja, nu heb ik fantastisch nieuws, vandaar … !
Het is ongelooflijk! We zijn van start gegaan. ‘We’ dat is een productiehuis dat meestapt in mijn project. De naam wil ik hier nog niet kenbaar maken, want eerst moet alles contractueel vastgelegd worden met alle medewerkers. Een eerste werkvergadering met de regisseur zit erop. Deze week stel ik mijn beleidsplan op en dat wordt volgende zaterdag besproken.
Plots heb ik een hele boel werk naast het verder schrijven aan mijn boek en het schrijven van het scenario. Maar nu is het écht en dat geeft een kik! Waw!
De adrenaline giert door mijn lijf en graag én gulzig gooi ik mij op het werk. De fantasie vonkt aan alle kanten, maar wees gerust! Als Cerberus waak ik over de inhoud van het verhaal. De waarheid boven alles. Het échte verhaal over de moord op Hector De Zutter en geen afkooksel wordt het! Ik zoek echter constant naar een creatieve manier om die feiten in beeld te brengen. Zoals je kan raden is ‘geld’ het grootste probleem, maar ook in die richting heb ik plannen. Van een uitdaging gesproken! Vanaf heden zal er dus meer nieuws en dus ook meer post zijn. In korte stukjes zal ik mijn activiteiten kenbaar maken, zodat jullie nog beter de vooruitgang kunnen volgen. Steun me alstublieft!

2 thoughts on “30. Het gulzige begin!”

  1. we steunen je zeker en vast!!
    we duimen voor een goed verloop van zaken;
    best wel spannend hé…

  2. Fantastisch nieuws, mensen blijven altijd geïnteresseerd in misteries en willen de oplossingen kennen. Kijk maar naar wat er recent in Wingene/Maria Aalter is gebeurd. En die Moorden van Beernem, die leven nog altijd voort in West-Vlaanderen en verder. Ik wens je alle succes toe, al je inspanningen mogen wel beloond worden.

Comments are closed.