68. ‘Zaak: De Zutter’ op de avondmarkt te Beernem!

Het was een schot in der roos! De organisatoren hadden niet overdreven: de Bloemendalestraat bruiste en niet enkel door de vele bubbels in de glazen, maar vooral door het enthousiasme van alle deelnemers. Martin D’Haeninck en alle ‘dorpsvrienden’ mogen terecht trots zijn op dit jaarlijks evenement. Hartelijke dank aan de organisatoren.

Kwestigen Nacht had bovendien met de hulp van Recup Design een prachtige stand opgezet. ( Ok, nu pochen we op onszelf, maar kijk naar de foto’s! ) Dat was uiteraard niet mogelijk geweest zonder het fantastische aanbod van de heer en mevrouw Bleyaert. Zij verleenden de toestemming om hun oprit en een deel van de tuin naast de oude brouwerij ‘Tivoli’ te gebruiken. Hartelijke dank!

Die omkadering gaf al de juiste sfeer en dan hadden we nog een uniek lokmiddel: onze affiche! Zoals bij oude cinemazalen hadden we een zelf geschilderd spandoek van 3 op 2,5 m. Gewoon indrukwekkend. Gab, de kunstenaar, bleek trouwens een echte boombeklimmer en kroop eigenhandig in deze reuzenbomen om het doek vast te maken. Gelukkig moesten we onze verzekering niet aanspreken. Alles verliep zonder kleerscheuren. Vele monden vielen ‘s avonds open toen ze deze prachtige aankondiging in het oog kregen.

Alle leden en nog een aantal extra vrijwilligers, zoals Jacoba, Nadia, Luc en Filip, bewezen ons een enorme dienst door hun mateloze inzet. Het zijn stuk voor stuk formidabele mensen. Een warme knuffel voor hen.

En natuurlijk zetten alle leden van de vzw zich optimaal in! De broodjes van Veerle met het beleg van Cathy zorgden voor de nodige energie op die momenten dat we wat uitgeput raakten en af en toe schonken we ons ook een glas in … 😉 Misschien dat daardoor het verbruik nogal opliep! Het resultaat is echter heel positief: we hebben al een klein potje om de film op te starten!

Het allerbelangrijkste van de hele avond is echter dat we heel veel mensen mochten inschrijven voor de info-avond op 28 september om 19.00u (stipt) in het PC Sint-Amandusinstituut Reigerlostraat 10 in Beernem. Onze lijst met medewerkers wordt al indrukwekkend lang en zelfs enkele sponsors boden zich spontaan aan! Het project zit in de lift!

Dank dank dank!

1 thought on “68. ‘Zaak: De Zutter’ op de avondmarkt te Beernem!”

  1. Zeer mooie stand op avondmarkt, proficiat Mathias en Co.
    Schoon volk ook op de stand…

Comments are closed.