82. Daar gaan we weer!

Het is niet altijd even gemakkelijk om opnieuw aan de slag te gaan, maar 2014 wordt zo druk dat er geen tijd te verliezen is. Dus hop met de geit. We vliegen er weer in. De audities naderen met rasse schreden en de inschrijvingen komen vlot binnen. Het verwerken van die berg informatie verloopt iets minder snel. Het wordt nog een hele klus alles tijdig klaar te krijgen, maar het is leuk werk. Zoveel types, zoveel interessante gezichten! Enkel afgaande op de foto’s zie ik al een paar personages onder de kandidaten, maar ik weet dat een foto kan bedriegen. Trouwens met make-up, een aangepast kaspel en de juiste kledij kan je toveren. De beste acteurs en actrices doen je bovendien hun uiterlijk vergeten.

Ik ben zo benieuwd naar ‘mijn Julienne’! Ik vraag me voortdurend af: zou ze er al tussen zitten, of nog niet? En Albéric, waar blijft hij? Klikt het met ‘Julienne’? Duizend vragen stel ik me, maar zoals de kandidaten moet ik geduld oefenen. Het komt wel goed. Succes aan allen!