182. Zaak: De Zutter opnieuw in Kinepolis Brugge !

Beste ZDZ-fans,

 Voor de fanatieke fans onder jullie, is er op zondag 21 oktober 2018 – 15u00 éénmalig een vertoning van de langspeelfilm in Kinepolis Brugge. Daar herinneren ze ons nog als de oorzaak van een grote toeloop in april 2016 en dus was het niet echt moeilijk om de film daar nog eens vertoond te krijgen.

 Echter de film “Zaak: De Zutter” wordt vertoond naar aanleiding van de nieuwe kortfilm (13 min.) van Het Moment BVBA. Die heet “De Sjanfoeters” en wordt op 21 oktober 2018 om 13u45 vertoond. Het is een pilootfilm als aanloop naar een mogelijke langspeelfilm of TV-reeks.

Wens je er bij te zijn?

Tickets alleen bij BVBA Het Moment te verkrijgen ( dus NIET aan de kassa van Kinepolis!) :

“Zaak: De Zutter” – 21/10/2018 – 15u00:  10 €

“De Sjanfoeters” + drankje + “meet & greet” – 21/10/2018 – 13u45 : 10 €

“De Sjanfoeters” + drankje + “meet & greet” + “Zaak: De Zutter” : 18 €

Reserveren kan enkel door vooraf het juiste bedrag te storten met vermelding van  het aantal gewenste tickets, op rekening van ʻHet Momentʼ – 9850 Merendree – IBAN: BE08 9796 2678 5713

Groetje! Tot gauw ?

Katrien

148. De stok ….

… is gevonden! Heden morgen stonden wij fris en vrolijk aan de filmstudio en plots kwam er een auto aangereden met blije gezichten en wuivende handen….

Wie stapt eruit: twee jonge mensen (broer en zus) en een sympathieke oudere mijnheer. En ze zwaaiden met de stok 🙂

O ja de winnares is dezelfde als gisteren: Céline De Meyer. De jonge juffrouw met wippend paardenstaartje krijgt het fotoboek en twee plaatsen voor de prémière. Van harte proficiat! En voor de anderen: hartelijke dank om mee te spelen  en voor de positieve reacties en steun. En het café is al open 🙂

143. En de winnaar van vraag 2 … leve de Katrientjes!

Ja, hoor, andermaal een Katrien die het als eerste gevonden heeft: Katrien De Baets. Proficiat!

De oplossing vond je door aan het vorig antwoord te denken: Theo Hoste! Trouwring = zijn eega = Pharaïlde (foto van PHARAILDE De Pestel en de tweede foto: ons aller Marianne VAN HULLE.). Tot morgen.

 

134. De Denkers.

Donderdagavond kwamen de leden van vzw Kwestigen Nacht samen om het hoofd te breken over de naderende promo-campagne voor onze film. Je kunt zien dat het pijnlijk was en dat we ons best deden om sponsors binnen te halen 😉

 

Annie werkte dubbel hard: ze fotografeerde en dacht!

We doen alvast een oproep naar iedereen die ‘Zaak: De Zutter’ genegen is om mee te brainstormen. Al uw goede, gekke, guitige, geestige, gezonde, grappige, gonzende … ideeën zijn welkom op deze blog. En natuurlijk mag ons steunfonds nog steeds gespekt worden! Onze spaarpot klinkt momenteel uitermate hol. Hier volgt nogmaals ons rekeningnr. BE60 9730 8717 7570 . Van harte dank bij voorbaat!

109. Opendeurdagen in de filmstudio!

Moordweekend 25 & 26 oktober 2014

van 10.00 u tot 18.00 u

Kerkhofdreef 1 – Beernem

Jullie worden allen uitgenodigd op de opendeurdagen in onze filmstudio.

De leden van vzw ‘Kwestigen Nacht’ leiden je graag rond. Naast de danstent kan je ook de kostuumafdeling bekijken, evenals de foto’s van onze toekomstige acteurs.

De avond van de moord op Hector De Zutter was er in Beernem aan de Oude Statie een wijkkermis. Daar stond toen ook de danstent van Lestienne.

Dat was een soort voorloper van de mooie spiegeltenten. Wij hebben die danstent nagebouwd in de studio en wie interesse heeft, kan een kijkje komen nemen. Hieronder vind je een recentere foto van zo’n oude danstent.

Van harte welkom!

De toegang is gratis.

107. Avondmarkt in Beernem.

Volgende vrijdag, 26 september 2014, staan we voor de tweede keer op de avondmarkt in Beernem. We hopen jullie allemaal te ontmoeten. We zullen een ‘cinemahoekje’ in onze tent inrichten en je kan er genieten van een lekker glas cava of wijn en een fris pintje. En dan is er nog iets om te smullen. Hopelijk tot dan.

98. Nog niet bekomen!

Welkom!

Veel schoon volk!

De onthulling!

Kwestige dames

Hoe ik letterlijk de tijd uit het oog verloor!

 Ambiance in de bar.


De bekendmaking !

Wat een avond! Wat een ontlading. De vorige week zat vol spanning en stress en op donderdagmorgen dacht ik: dit wordt niets, maar tegen de middag moest ik mijn mening herzien en herleefde ik. Op vrijdagmiddag vertrok ik met een gerust hart naar de voordracht in Aarsele en toen ik terugkwam, had ik niets meer te doen. Het was gewoon ‘af’!
Iedereen die ‘s avonds aankwam, was gecharmeerd. De warme sfeer deed deugd en de voorstelling van de regisseurs (Ingrid De Vos en Emmanuel De Coster) alsook van de acteurs werd op luid applaus onthaald. Zoals één van de aanwezigen schreef: “Jullie mogen terecht fier zijn met het resultaat en zo wordt nog eens bewezen dat hard werken beloond wordt.”
Dat harde werk werd door alle subgroepen samen geleverd! Bedankt iedereen! Binnenkort volgen de foto’s.

96. Tentoonstelling filmproject.

Momenteel zijn we volop bezig met de voorbereidingen van onze tentoonstelling. De subgroepen zetten zich enorm in en ik bewonder het enthousiasme en de bereidwilligheid van iedereen. Hartelijke dank aan alle medewerkers. Het wordt echt goed en hopelijk mogen we heel veel volk verwelkomen. Hieronder vind je de uitnodiging. Van harte welkom!