134. De Denkers.

Donderdagavond kwamen de leden van vzw Kwestigen Nacht samen om het hoofd te breken over de naderende promo-campagne voor onze film. Je kunt zien dat het pijnlijk was en dat we ons best deden om sponsors binnen te halen 😉

 

Annie werkte dubbel hard: ze fotografeerde en dacht!

We doen alvast een oproep naar iedereen die ‘Zaak: De Zutter’ genegen is om mee te brainstormen. Al uw goede, gekke, guitige, geestige, gezonde, grappige, gonzende … ideeën zijn welkom op deze blog. En natuurlijk mag ons steunfonds nog steeds gespekt worden! Onze spaarpot klinkt momenteel uitermate hol. Hier volgt nogmaals ons rekeningnr. BE60 9730 8717 7570 . Van harte dank bij voorbaat!

2 thoughts on “134. De Denkers.”

  1. Mochten jullie affiches hebben, zal ik ze zeker uithangen. Ook de link naar een filmpje plaats ik graag op onze website. Alle beetjes helpen, hé Katrien…

  2. De verslaggeefster was ondertussen al naar huis om het beginnende denkwerk op papier te zetten. Het kwestigen nacht team is weer vertrokken! Hou ons nu nog tegen!!

Comments are closed.