43. Werken, werken, werken!

Na twee weken van betrekkelijke rust – het verzenden van boeken, opstellen van facturen, voordrachten plannen en toffe mails beantwoorden, wil ik niet als ‘werk’ beschouwen – is het besef gegroeid dat ik werk moet maken van mijn film en eerst nog van het scenario. Ik ben dan ook volop aan het schrijven en het vlot. Eind volgende maand, wellicht nog wat vroeger is het scenario af. Halfweg november start ik dan ook met de eerste verkennende gesprekken om mijn ploeg samen te stellen. Begin december wil ik vergaderen met de ‘hoofden’ van de crew.
Misschien vind jij een van de volgende dagen wel een uitnodiging in je bus!
Sowieso is iedereen welkom. Elke capaciteit of talent is bruikbaar. Wie dus zin heeft mee te werken aan het draaien van een film … reageer a.u.b. Ik neem dan snel contact met je op. Alvast bedankt!

42. De eerste recensie!

Via mail kreeg ik deze eerste reactie op mijn boek!

‘Dag Katrien,
Het boek is uit. Veel te gauw. Ik moet het nog eens lezen. Maar ik was razend benieuwd hoe het verhaal, volgens jouw nieuwe opzoekingen, zou aflopen.

Wat een thriller. Spannend tot het einde. Je hebt een krachttoer uitgehaald. Vanuit de grond van mijn hart: een dikke proficiat!

Al die namen dan. Kan jij ze allemaal uit elkaar houden? Ik herkende er een oom van mijn man in (Laurent Van Hollebeke). ‘t Is wellicht moeilijk tegelijk Beernemnaar te zijn en niet verwant aan één van de vele families die in de zaak De Zutter vernoemd worden.

Jawel, de moorden van Beernem blijven de mensen beroeren.

Nogmaals gefeliciteerd.

Hartelijke groet

Brigitte Danneels

41. Overdonderend!

Zo was mijn boekvoorstelling! Waw, wat een opkomst. De zaal was te klein. Tweehonderd vijftig of meer aanwezigen! Ik heb twee uur staan signeren, stel je voor. Ik heb vele mensen herkend, maar kreeg de tijd niet om de kennismaking te hernieuwen. Telkens opnieuw werd de rij aangevuld en moest ik de aandacht verdelen over verscheidene mensen terzelfder tijd.
Wat een ontlading was dat na alle stress over het boek. Pas op vrijdagavond kreeg ik het in handen en was ik gerustgesteld. Het ziet er schitterend uit. Ik ben er erg trots op.
Nu heb ik het druk met boeken inpakken en verzenden, maar dat vind ik tof. Het minderen van de voorraad gaat omgekeerd evenredig met mijn humeur 😉