41. Overdonderend!

Zo was mijn boekvoorstelling! Waw, wat een opkomst. De zaal was te klein. Tweehonderd vijftig of meer aanwezigen! Ik heb twee uur staan signeren, stel je voor. Ik heb vele mensen herkend, maar kreeg de tijd niet om de kennismaking te hernieuwen. Telkens opnieuw werd de rij aangevuld en moest ik de aandacht verdelen over verscheidene mensen terzelfder tijd.
Wat een ontlading was dat na alle stress over het boek. Pas op vrijdagavond kreeg ik het in handen en was ik gerustgesteld. Het ziet er schitterend uit. Ik ben er erg trots op.
Nu heb ik het druk met boeken inpakken en verzenden, maar dat vind ik tof. Het minderen van de voorraad gaat omgekeerd evenredig met mijn humeur 😉

2 thoughts on “41. Overdonderend!”

  1. .. Geweldig, van harte gefeliciteerd ! Er even ‘ in gedachten ‘ bijgeweest, vanop ‘t werk, zondag… Doe zo voort ! (‘k zal ook nog wat extra publiciteit maken ) , groetjes

Comments are closed.