43. Werken, werken, werken!

Na twee weken van betrekkelijke rust – het verzenden van boeken, opstellen van facturen, voordrachten plannen en toffe mails beantwoorden, wil ik niet als ‘werk’ beschouwen – is het besef gegroeid dat ik werk moet maken van mijn film en eerst nog van het scenario. Ik ben dan ook volop aan het schrijven en het vlot. Eind volgende maand, wellicht nog wat vroeger is het scenario af. Halfweg november start ik dan ook met de eerste verkennende gesprekken om mijn ploeg samen te stellen. Begin december wil ik vergaderen met de ‘hoofden’ van de crew.
Misschien vind jij een van de volgende dagen wel een uitnodiging in je bus!
Sowieso is iedereen welkom. Elke capaciteit of talent is bruikbaar. Wie dus zin heeft mee te werken aan het draaien van een film … reageer a.u.b. Ik neem dan snel contact met je op. Alvast bedankt!