122. Zo snel …

Nog 18 dagen en we beginnen te draaien. De tijd vliegt voorbij en er is nog heel wat te doen. Alle medewerkers halen het maximum uit zichzelf. Wat we presteren is vakmanschap. Chapeau.

Het is ook ongelooflijk hoeveel steun het project krijgt. We komen echter nog vele handen te kort. Dus wie zin heeft aan te sluiten bij deze groep fantastische mensen, wacht niet. We zullen jullie met open armen verwelkomen. Oud en jong, voor iedereen is er wel een karweitje 😉

Dank, dank, dank voor alles!

2 thoughts on “122. Zo snel …”

  1. Hallo aan allen die niet aanwezig waren op de auteurslezing zaterdag 31 janu. Het werk en al de moeite heeft dagen en uren gekost om dit alles tot stand te brengen . Men moet echt over een dosis anti stress beschikken om dit te kunnen verwerken . Maar Katrien blijft er koel onder . zowel acteurs of edel figuranten als figuranten betekenen een schakel in dit project . ieder wordt evenveel gerespecteerd .en indien er iemand zin heeft om een handje toe te steken ,er is voor ieder wel iets waar jullie het project kunnen bij helpen.
    Met alle neuzen dezelfde richting verloopt alles gesmeerd.

  2. Beste als er om 1 of andere reden nog een figurant of acteur met kleine rol nodig is wil ik gerust invallen heb ervaring in toneel mvg lorenz

Comments are closed.