132. Sneukeltoer.

Maandag 25 mei 2015 was het precies 100 jaar dat baron Henri d’Udekem d’Acoz vermoord werd. Uiteraard mochten we dat niet zomaar laten voorbijgaan, maar er was niet veel tijd over na de opnames. We hadden amper 4 weken om iets te organiseren! Met een groep vrijwilligers die niet wensten af te kicken van het filmproject, bereidden we een sneukeltoer voor … omdat zoiets gemakkelijk in elkaar te steken was! Ja, dat was wel kort door de bocht. Zo’n toer samenstellen lukt absoluut niet in één, twee, drie. Maar we zijn allemaal positief ingestelde mensen, die heel wat werk kunnen verzetten.

…één van de bezige bijtjes!

 ….. en natuurlijk kregen we het voor elkaar. Hoewel … pas op het nippertje!

 

… we waren de bonnetjes vergeten 😉

Maar vele helpende handen brachten dat op de valreep in orde. Tine haalde trouwens nog 100 euro voor het steunfonds op. Dankjewel, Tine!

En we hadden nog (en alweer) veel geluk, nietwaar Daniël!  Het bleef de hele dag droog en niet te koud. Goed fietsweer dus! In onderstaande fotoreportage kan je mee genieten van de vijf locaties waar er iets te beleven, te knabbelen en/of te drinken was.

Eerste stop:

Het ijsje smaakte! 

Tweede stop:

Tamboer gaf van Jetje!

Derde stop:

Geert Danneels in volle actie in kasteel De Lakebosschen!

Vierde stop:

In Hertsberge begonnen ze wat moe te worden!

Vijfde stop:

Ik kan het niet laten 😉

Eindpunt bereikt en daar wachtten Katrien en Eric, zoals altijd in het getouw voor Z:DZ!

Merci moatjes!

PS: de foto’s zijn van Willy Planckaert en Sylveer De Clercq!