152. Filmlocaties Maldegem.

Wie meer wil weten over de voorbereiding van ons filmproject, het verloop van de draaidagen, de medewerkers voor en achter de schermen, de filmlocaties in Maldegem … komt best naar onze ‘Vrije Wandeling en Making-of’ op zaterdag 24 oktober 2015. Het programma vind je hieronder. Ik hoop jullie daar te mogen ontmoeten.

Vrije wandeling langsheen de Maldegemse filmlocaties uit de film ‘Zaak: De Zutter’. n.a.l.v. het moordweekend van de Misdaadauteurs en Standaard Boekhandel. Deelname is gratis!

zaterdag 24 oktober 2015 vanaf 13.00.

Een samenwerking tussen Katrien Ryserhove, Standaard Boekhandel Maldegem en de ‘Vrienden van ‘t Kasteeltje’.

Programma: – 

13.00-14.30: doorlopend korte uitleg over het verhaal ‘Zaak: De Zutter’ door auteur en scenariste Katrien Ryserhove in Standaard Boekhandel – Marktstraat 49 -9990 Maldegem.

 13.00 – 16.30: vrije wandeling – deelnemers krijgen een routebeschrijving in de boekhandel. Op drie locaties staan medewerkers van de film. Aan de hand van foto’s van de draaidagen schetsen ze een beeld van de opnames. 

 Vanaf 13.00 is onze bar in het Atheneum – Mevr. Courtmanslaan 80 – 9990 Maldegem doorlopend open en kunnen de wandelaars rondneuzen op de tentoonstelling over het leven en werk van Victor De Lille en over de ‘moorden van Beernem’.

 16.45: voordracht door Katrien Ryserhove over de ‘making-of’ van de film ‘Zaak: De Zutter’ in het Atheneum aan de hand van een powerpoint-presentatie.

 

 Bob De Moor alias Victor De Lille in het échte Kasteeltje van Victor De Lille!