151: Hiep hiep hoera…. onze baby is geboren!!!!!!

Dames en heren met de krop in de keel meld ik jullie de geboorte van ‘Zaak: De Zutter’, deze middag om 12. 46. Mijn kind is er! Het is een heel flinke baby van ruim 125 minuten geworden. De verloskundige van dienst, zijnde mijn allerliefste Jan, heeft werkelijk een huzarenstuk geleverd. De navelstreng waarmee we nog verbonden waren, heeft hij met gevaar voor de baby met de meest professionele en liefdevolle handen doorgeknipt. Ik heb tranen met tuiten geweend, want het was een moeilijke zwangerschap en een loodzware bevalling – dat is zo bij een eerste kind – maar de weeën zijn al vergeten nu ik eindelijk ten volle kan genieten van onze prachtige ‘Zaak: De Zutter’. Nu moet de moederkoek en andere ballast nog verwijderd worden, het bloed weggeveegd, zodat het kind een mooi kleurtje krijgt en dan geven we nog een klop op het rugje, zodat ook zijn longen zich goed kunnen vullen en hij zijn eerste gekrijs kan laten horen.

Aan alle peters en meters die ons hebben bijgestaan (en dat zijn er heel veel) een zeer hartelijke dank! 

6 thoughts on “151: Hiep hiep hoera…. onze baby is geboren!!!!!!”

  1. Wel gefeliciteerd!! Het wordt vast een “droomkind” en wij zijn heel benieuwd om die langverwachte baby te zien!!
    Babyborrel in het voorjaar?

  2. Een DIKKE proficiat lieve zus en ook aan jou lieve Jan. Voor een “kindje” MOET je met zijn tweetjes zijn en……dat geluk hebben jullie beiden. Een kunstminnend, professioneel DUO….ik ben super blij voor jullie en ik zet ook allen die meegewerkt hebben alvast in de “figuurlijke” bloemetjes voor hun enorme inzet, deskundige inbreng op welk vlak dan ook….ik ben al razend benieuwd naar de première hoor….Geniet verder…Veel liefs. Lu

  3. Een ferme proficiat aan jullie beiden. Het was inderdaad een huzarenstuk! Geniet er van, we zijn vol spanning om de nieuwgeborene te zien!

  4. Een dikke proficiat! Ik denk dat de voldoening na het vele werk in geen enkele eenheid uit te drukken is. Super!

  5. Zou het een jongen worden? Of een meisje? En op wie zou het lijken? Déze vragen stelden jullie wellicht niet omdat je van tevoren heel goed wist hoe de “zwangerschap en bevalling” er zouden uitzien! De laatste weken werd het echt wel aftellen naar die denkbeeldige geboortedatum. PROFICIAT met jullie baby! Met fierheid mag je die binnenkort boven de doopvont houden! Jullie hebben een droom echt tot werkelijkheid gemaakt waar je terecht fier mag op zijn. Superbenieuwd naar het resultaat op het witte doek! Enne… Jan, ik denk dat jij de enige man bent die kan zeggen dat hij maanden in het verloskwartier vertoefde! Dikke pluim!!

  6. aan de kersverse ouders, mijn welgemeende gelukwensen!
    ik ben heeeeeeeel benieuwd en kijk er naar uit om de baby te komen bewonderen! voor het doopfeest gaan we op zoek naar een gong zodat we met z’n allen eens met de hamer kunnen slaan 😉

Comments are closed.