154. Op 7 november …

Op 7  november (eigenlijk 8 november heel vroeg) is het 89 jaar geleden dat Hector De Zutter vermoord werd! Ik heb ervan gedroomd om op die dag in première te gaan. Dat lukt niet. Jammer, maar concurreren met ‘FC. De Kampioenen’ is geen goed idee, me dunkt! De hoofdreden voor het uitstel is echter belangrijker. De kwaliteit van onze film moet tiptop zijn en dus moet hij nog via de klankstudio passeren, wat toch minstens een maand werk vraagt. Wanneer we dan wel in première gaan, weet ik nog niet. De verdeler beslist, maar zodra ik nieuws heb, hang ik het aan de grote klok, wees daarvan overtuigd! Hier alvast een voorproefje.

Bert van Nieuwenhuyse alias Torre De Zutter voor hij naar de kermis vertrekt! Lijkt hij niet ontzettend goed op de ‘echte’ Hector? (zie foto bovenaan de homepage)

Om de ‘verjaardag’ niet zomaar te laten passeren, is onze filmstudio op 7 november tussen 14u en 18u, of nog wat langer … open voor het publiek. We stellen vooreerst onze verjaardagskalender ‘naakt anno 1926’ voor in aanwezigheid van vier (actrices) zussen De Zutter! Zij gingen uit de kleren voor het goede doel, namelijk fondsen werven voor de film.

Onze bar zal ook doorlopend open zijn, er kunnen postzegels en kalenders gekocht worden en misschien volgt er nog een specialleke. We zien wel. Je bent alvast van harte welkom!

1 thought on “154. Op 7 november …”

  1. Katrien u hoeft zich zeker geen zorgen te maken dat de premiere iets langer op zich laat wachten .Alle mensen willen niks liever of dat de film bij nader 100% in orde is . Liever iets langer wachten en in orde of vlug en niet zoals men het wilt.Tenslotte maakt men niet zomaar een film tussen de patatten en de pap .Ondertussen weten de meeste mensen die jou kennen dat jij de perfectie wilt nastreven . STERKTE

Comments are closed.