155. Een tipje van de sluier!

Onze ‘naaktkalender anno 1926’ is een groot succes! Vorige zaterdag verkochten we al meer dan 150 exemplaren! Maar dat moet ons niet verwonderen. AnnaMaria, Ann, Ann, Ellen, Febe en Katrijn zijn stuk voor stuk knappe vrouwen, ze werden met veel liefde en vooral vakkennis geschminkt en gekapt door Annemie en Lieze en Jan Vermersch, de fotograaf, bracht ze prachtig in beeld. Drukkerij Van Hoestenberghe zorgde voor de chique afwerking. Bekijk zelf!

Maar na de voorstelling van de kalender werd in alle stilte voor de aanwezigen een kleine verrassing voorbereid. We hadden bewust niets gelost over onze plannen, want we wilden het binnenkamers houden. Hoewel, hier en daar was toch iets uitgelekt!

Om 15u kregen de bezoekers de officieuze trailer van ‘Zaak: De Zutter’ te zien. ‘Officieus’ omdat de verdeler van de film hoogstwaarschijnlijk zelf een trailer zal willen maken, en dat dit bovendien nog even kan duren. De film zal immers pas in het voorjaar te zien zijn. 

Zolang wilden wij niet wachten. Het ongeduld van de medewerkers om eindelijk eens ‘iets’ te zien was erg groot en als producent popelen we ook om de film te vertonen, want we zijn terecht trots op het werk van iedereen. Dus stelden we twee minuten film samen die een zeer goed beeld geven van wat de kijker mag verwachten van ‘Zaak: De Zutter’.

De beeldregisseur, Emmanuel De Coster, zag dat het goed was.

1 thought on “155. Een tipje van de sluier!”

  1. ….en kunnen de mensen die niet aanwezig konden zijn, maar daarom niet minder nieuwsgierig zijn ook dat tipje van de sluier bekijken?

Comments are closed.