163. En nog commentaar.

15) Helaas had ik niet eerder tijd, maar ik wil u van harte proficiat wensen met uw film.
Hij is mooi, Ik was samen met vrienden, ook die niets van gans de historie kennen en ze vonden hem allemaal goed.

Alex

14) Na maanden vol ongeduld ben ik eindelijk gaan kijken naar Zaak de Zutter. Fantastisch, je wordt meegezogen in het verhaal. Alles van decor, kledij en attributen was waarheidsgetrouw uit die tijd. Als buitenstaander wordt je zodanig geprikkeld en in het verhaal gezogen dat ook jij op je stoel speurder wordt. Voor een film die niet dezelfde middelen als de grote Vlaamse film geniet, was er ook filmtechnisch niets op aan te merken.
Proficiat aan alle acteurs, figuranten, medewerkers en zeker aan u.
Bedankt om dit intrigerend verhaal tot een Belgische parel te verfilmen en ik hoop dat u ook uw film op DVD uitbrengt.

Met vriendelijke groeten,
Dries

13) Mijn man en ik zijn deze namiddag uw film gaan bekijken. Wij zijn regelmatige cinemagangers en hebben ons lang niet zo geamuseerd als deze namiddag. Daarom kan ik het niet laten om U van harte te feliciteren met uw film: simpelweg prachtig en wat een hoofdrolspeelster!!! En hoe mooi en overzichtelijk het scenario in mekaar zat!!

Welgemeend en dikke, dikke proficiat…

Rudy en Maria

12) Proficiat, een prachtige film. We hebben allemaal genoten van begin tot het einde.

Céline

11) Eén woord: CHAPEAU! Ik zat vanavond in een volle zaal op het puntje van mijn stoel. Liefs en respect, ook naar Jan. Ik heb nu nog meer spijt dat ik niet meedeed.

Mieke

10) Genoten van de film in Brugge. PROFICIAT!

Mia