162. Enkele reacties op onze film!

9) Een dikke proficiat met jullie super film ,ben net gaan kijken met mijn vrouw en schoonouders en we vonden het allemaal de max!!!!!

Proficiat. Nb misschien een beetje meer reclame voor maken want het is écht wel de moeite zulle. Met vriendelijke groeten,

Philip

8) Wij zijn vandaag naar de film geweest , ne dikke proficiat het is prachtig 

mvg Carine en Luc

 

7) Gisteren zijn m’n partner en ik nog eens gaan kijken naar de film in Kinepolis Brugge; die van 17u00, omdat de avondvoorstellingen weer zo goed als eivol zaten.

De stilte in de zaal is iets wat je bijblijft… alsof mensen hun adem zoveel mogelijk inhielden. Met rumoer op het laatst wanneer we zien wie de dodelijke slag toebrengt…

De mensen die niet vertrouwd zijn met het verhaal of de boeken toonden zo hun verrassing… en dat is een ‘Midsomer Murder’ effect !

Marcel

6) We zijn gisteren in Kinepolis Brugge naar de film gaan kijken. Je mag terecht fier zijn op de film, ronduit schitterend, zeker voor mensen die het verhaal kennen, het moet een gigantische uitdaging geweest zijn om al die gebeurtenissen in een 2 uur durende film te krijgen.

Sommige acteurs waren ook echt een gelijkenis van de echte personen, ik denk hierbij aan de veldwachter en Torre.
En die locaties dan, waar was dat allemaal….
Eén van de betere Vlaamse film die ik de laatste tijd gezien heb.( leve taxshelter…)
Vriendelijke groeten en tot morgen.
Bernard 

 

5) Mijn eerste reactie is: De film is indrukwekkend … én … ik vind de muziek er uitstekend bij passen, geeft echt een toegevoegde waarde aan het geheel. De acteurs met de belangrijke rollen waren allemaal schitterend, zeer geloofwaardig.  Voor de rest ben ik blij dat ik morgen nog eens kan gaan kijken en ik overweeg zelfs om nog een derde keer te gaan, kwestie van alles tot in de details te begrijpen.

Het einde was … verrassend. Achter jouw monologen gehoord te hebben. Maar zoals ik al vermoedde (en Jan heeft dat bevestigd) ben je tot het nieuwe inzicht gekomen door het inkijken van de gerechtelijke dossiers. Ik vond het dus ook echt spannend.

Ook de flashbacks vond ik goed … en ondanks het feit dat je die niet in het zwart-wit of wat dan ook hebt gezet heb ik zelfs altijd gesnapt dat het nu een flashback was.

Anja

4) Ik was gisteren in Kinepolis te Brugge om jouw film te bekijken.

Had de datum al maanden terug in onze agenda genoteerd.
Schitterend nooit gedacht en gebracht op een volkse manier zonder franjes.
Wat opviel was de aandacht en stilte in de zaal gedurende 2 u fantastisch
en gefeliciteerd met het resultaat.
 Sylvain

 

3) Gisterenavond hebben we een zeer mooie film gezien. Ik was echt verrast. Filmisch, verhalend en qua montage en locaties top. Zowel de camera als de acteurs vertelden het verhaal. De 2 uren vlogen om en de film eindigde abrupt met de droge melding van de veroordeling. Een beetje zoals het  manuscript van De Voorstad groeit door Jeanneke Boon met de woorden “enzovoort enzovoort” werd beëindigd, een koordeke er rond en ingezonden voor de LJ Krynprijs. Iedereen in de zaal leek toch wel enthousiast. 

Proficiat en met vriendelijke groet,

Willy en Karine 

2) Nogmaals dank voor de uitnodiging en voor de film waar ik eerlijk van genoten heb. Langs deze weg  nogmaals mijn felicitaties voor jouw ‘levenswerk’. Ondertussen gaan we verder met de promo:

Hartelijke groeten

Bert

1) Gisterenavond in Brugge gaan kijken naar De Zaak De Zutter.

Prachtig gedraaid. Van de eerste seconde tot de laatste seconde met volle aandacht gekeken. De 124 minuten waren zo om.
Gefeliciteerd met het resultaat. 
Het heeft waarschijnlijk veel bloed ,zweet en tranen gekost maar het mag gezien worden.
De zaal 5 zat zo goed als vol.
Groetejs 

Jean -Marie