165. De kaap overschreden!

Niet te geloven! We hebben in Brugge de kaap van 1000 bezoekers overschreden. Er waren op zondag 1292 !!!!! bezoekers voor Zaak: De Zutter enkel en alleen al in Brugge. Dat is bijna de helft van alle bezoekers! Fantastisch! Ook Gent doet het helemaal niet slecht met 226 bezoekers. Daarmee staan we op de 4de plaats.

Jan en ik zaten in de zaal en wat me opviel was de stilte tijdens het laatste kwartier van de vertoning. het was alsof iedereen de adem inhield. Ik vernam van anderen dat dit ook bij hen was opgevallen. 

In Kortrijk gaat het ook in stijgende lijn, ondanks het totale gebrek aan publiciteit. Nu duimen dat we overal een tweede week krijgen. Dan schieten we weer in actie om reclame te maken!!

1 thought on “165. De kaap overschreden!”

  1. Beste,

    we zouden graag de film in Aalter en De Haan Draaien…
    hoe kan ik contact met u opnemen ?

Comments are closed.