166. Nog meer …

21) Gisteren ben ik met mijn ganse groep naar de film gaan kijken. We hebben er met zijn allen ook van genoten en willen u daarom een dikke proficiat wensen met het behaalde resultaat. Mooie beelden, goed scenario en een goede vertolking waarvan je niet direct zou denken dat velen amateurs spelers zijn. Kortom PROFICIAT, het was echt de moeite waard om te gaan kijken.  Hopelijk inspireert u dat voor een volgende film (als het financieel haalbaar is), een tweede film over de vorige moorden van Beernem.

Groetjes

Gilbert

20) UNANIMITEIT….. is vandaag het sleutelwoord in ons bedrijf. Niet evident voor een firma met een internationale doelstellingen. Iedereen is het er unaniem over eens dat dit een mooie film is. Ik moest even wakker worden….. precies uit een droom… Vandaag ALLE collega’s die zaterdag in Gent aanwezig waren over de vloer gehad in mijn bureau. Niet alleen om te zeggen hoe goed de sfeer en hoe lekker het eten was, maar vooral om gulzigmet welgemeende complimenten te gooien over Zaak: De Zutter. Ik kan alle superlatieven niet herhalen, maar geloof mij gerust, wat ze zeiden kwam recht uit hun hart. Kortom komt hun bewondering hierop neer:

 “Ondenkbaar dat jullie, met zo’n beperkte middelen erin slagen een kwalitatief goede film maken,die naar inhoud en originaliteit naast elke (dure) Vlaamse film mag staan. Het moet een immense opdracht geweest zijn om die uitzonderlijke lokaties te vinden die beantwoorden aan de tijdsgeest.  Idem voor de kostuums en specifieke rekwisieten.”

Het respect en verwondering was van hun gezichten af te lezen. Uit onze persoonlijke vriendenkring krijgen wij nu sms-jes en e-mails van zij die de film gaan bekijken zijn. Teveel om op te noemen, maar allemaal zijn ze onder de indruk. De aanpak van het promoteam om de mensen ervan te overtuigen om zoveel mogelijk tickets te bestellen via de website werpt duidelijk zijn vruchtren af.

Geert 

19) We hebben vorige vrijdagnamiddag in Gent enorm genoten van uw schitterende film.

Aan de stilte in de zaal was duidelijk te merken dat iedereen erg geboeid volgde.
Mooie opnames en dialogen en bovendien schitterende acteurs.
We zijn dan ook vast van plan om een tweede keer te gaan kijken.
Alleen jammer dat er bij ons – wij wonen in Zele, halverwege Lokeren en Dendermonde – niet de minste ruchtbaarheid werd gegeven aan “Zaak: De Zutter”.
Noch in de kranten, noch op de regionale zenders. Deze mooie film verdient op dat vlak echt beter.

Nog eens bedankt voor de gezellige uurtjes en tot ziens,

Eric en Katleen

18) Het is wat druk geweest, maar nu toch tijd voor een berichtje. Wij, en ook onze vrienden die mee waren, hebben genoten van de film. Je mag er gerust een vervolg aan maken. Je zou echt niet zeggen dat het budget zo klein was, als je het resultaat bekijkt. Veel ‘niet’BV’s’ acteerden ook op hoog niveau. Nog een dikke proficiat.

Arnold