176. We gaan door tot …!

… wie weet … het magische getal 20.000? De film blijft voorlopig draaien in Kinepolis Brugge en Gent, in Cityscoop Roeselare, Cinema ‘De Keizer’ in Lichtervelde en na het verlof van de uitbater (25 juni) opnieuw in Cinema ‘Capitole’ in Aalter! Yes! Ondertussen bekeken al 18.000 toeschouwers ‘Zaak: De Zutter’! Hier nog een paar reacties.

94) Ik heb de laatste maanden via facebook een beetje gevolgd hoe je in volle organisatie en voorbereiding van de film ‘Zaak De Zutter’ zat en toen ik vernam dat de film in de bioscopen speelde, ben ik samen met Lieven gaan kijken. Babysit geregeld, klaar om in Brugge naar de film te gaan, daar speelde de film in 2 zalen, maar was alles meteen uitverkocht, dus maar naar Kortrijk getrokken ;)En we hebben genoten van de film. Het doet goed om zo eens werk van bij ons te zien: hele mooie decors en locaties! Leuke acteursgroep: enkele bekende acteurs in combinatie met jong en nieuw talent van bij ons! Ellen aan het werk gezien 😉 Het was ook heel grappig om het geroezemoes in de zaal te aanschouwen tijdens de scenes met vele figuranten, vermoedelijk veel herkenning in de zaal.  Proficiat met dit mooie project hoor. Lieven was vooral heel erg onder de indruk van de prachtige locaties en dat bleek dan nog jouw werk te zijn 😉 Ik ben heel blij dat ik het gezien heb en wou jou en de hele ploeg toch graag even feliciteren!! Hou ons maar verder op de hoogte van dergelijke projecten he!!

Lien

93) Waarom ik U deze mail stuur is het feit dat  mijn vrouw en ik vorige week in decascoop uw prachtige en spannende film “Zaak de Zutter” zijn gaan bekijken. Onze verwachtingen waren hoog gespannen.Maar niet hoog genoeg want we waren beiden zeer aangenaam verrast! Wat een thriller.Wat een rolbezetting en wat een verhaal!!!!!!!!!Met deze wensen wij U onze waardering over te maken en U nog veel aangename thrillers te wensen.

Onze eerbiedige groeten
Cecile&Georges