27. Nog een horde genomen.

Ondanks mijn gesnotter en waterige ogen kon ik de leden van de Bestendige Deputatie overtuigen van de waarde van mijn filmproject! Ik kreeg de belofte van een subsidie!
Maar …
Uiteraard is er een maar … die is er altijd, maar 😉 in deze situatie sta ik er wel volledig achter!
Toen ik vertelde over de mogelijkheden bij GoneWest ( een initiatief van West-Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen samen) en het perfect aansluiten van mijn filmthema bij de doelstellingen van dat programma, waren ze ervoor gewonnen dat ik eerst die kans zou benutten. Het beschikbare budget is daar immers een pak groter dan een gewone projectsubsidie. Lukt dat niet, gaan we opnieuw rond de tafel zitten en bespreken we wat de provincie West-Vlaanderen alsnog aan steun kan geven.
Dus geld krijg ik sowieso. Het bedrag kan echter serieus schommelen. Hopelijk waait de financiële wind uit het westen!