40. Schandalig!

Dat is het. Je hebt 100% gelijk. Ik heb je verwaarloosd, gedumpt in de vergeetput onder mijn schedeldak, maar ik heb ook hard gewerkt, gevloekt en geketterd want mijn boek bezorgde mij (en de drukkerij) zware hoofdbrekers. Aan de filmfans en alle mensen die zich al uit de naad hebben gewerkt (vaak letterlijk) bied ik dan ook mijn excuses.
Voorlopig heeft mijn boek echter nog steeds de hoogste prioriteit. Niet dat ik nog iets kan veranderen aan de inhoud of vorm, maar de PR, nietwaar?
Op 7 oktober vindt de boekvoorstelling plaats en ik wil dat het een aangrijpend evenement wordt. Ik ben ontzettend blij met de geslaagde voorintekening en verwacht dus veel volk.
Tot dat moment zal ‘Het Moment’ de handen vol hebben met de voorbereidingen. Ik werk aan een powerpoint-presentatie en hoop de spanning in de zaal te kunnen opbouwen. Een goede test als voorbereiding op de film.
Wanneer alle drukte (?) rond de verkoop wat is verminderd, stort ik me op de film, althans als de nodige fondsen binnen zijn.
Mag ik rekenen op jullie mond-aan-mond-reclame?
Tot binnenkort = beloofd!

1 thought on “40. Schandalig!”

  1. Amai, ik ben nu wel benieuwd naar straks, heel erg benieuwd!
    En uiteraard mag je rekenen op onze mond-aan-mond-reclame. We zijn immers fan!
    Tot straks 🙂

Comments are closed.