44. Powerpoint-presentatie

Volgende zaterdag breng ik voor de eerste maal mijn voordracht over ‘Zaak: De Zutter’ met aangepaste powerpoint-presentatie. Ik dacht: dat fiks ik in een paar uur, even oefenen en hupsakee … niet dus!
Ik heb al twee dagen gewerkt aan de samenstelling en ben pas halverwege. Het boeiende is echter dat die presentatie een kleine afspiegeling van de film aan het worden is. Het is de rode draad die ik ook in de film wil steken en daardoor is het een goed hulpmiddel en houvast.
Voor de lezing wordt het wel veel vrees ik. Ik zit al aan 56 afbeeldingen. Volgens mijn echtgenoot mag je maximaal 17 slides gebruiken per uur. Ik heb dus al materiaal voor meer dan twee uur en ik zit dus halfweg, hm. Ook hier zal het dus schrappen worden.
Mijn scenario gaat ook langzaam vooruit. Vooral in mijn hoofd! Ik bekijk nu ook veel andere films op hun technische waarde en ik heb zo al één en ander ontdekt dat ik ook wil toepassen.
Voorlopig zit ik dus op schema.
Een prettige verrassing was de sexy ‘aankleding’ van Julienne door een van mijn madammen. Haar nachtpon is ontroerend eenvoudig, maar zo écht! Bedankt, Cathy en ook bedankt, Sabine, want Gusten pronkt hier al in slaaphemd. Schattig!

3 thoughts on “44. Powerpoint-presentatie”

 1. Van de eerste tot de laatste seconde G e n o t e n (mét hoofdletter) van deze première. Op een toplocatie dan nog wel. Om vervolgens – in het halfduister – door de bossen van Beernem 2 km verder naar onze auto wandelen… het had wel iets… – Veel succes nog met je verdere voordrachten – ik zal wellicht niet de enige zijn die aan je lippen hing / hangt !
  Én ik weet alvast ook welk boek te vragen als nieuwjaarscadeau ! 🙂
  Mvg, Sandra (oud- student MMA)

 2. Dag Sandra,
  Bedankt voor je lovende woorden! Ik was bloednerveus, want van jullie respons hing het een beetje af of mijn (film)verhaal zou aanslaan of niet. Ja, dus!
  Hartelijke groet,
  Katrien

 3. Was zeker geslaagd, ja ! (mijn ouders vonden dit, ook ! )
  Absoluut het vertel-, én schrijftalent van uw pa geërfd hoor !
  ( Zou vast zeer fier zijn denk ik ).
  En wàt ‘n boek, wat ‘n boek…… Gefeliciteerd zeg. Het overstijgt nog m’n verwachtingen, erg vlot geschreven, & super-interessant. Een stap terug in de tijd – fascinerend. / Tot ziens in Brugge binnenkort, ik krijg alvast nooit genoeg van ‘Those Old Stories’ …

Comments are closed.