46. De start van een krak?

Alweer is het een tijd geleden dat ik hier iets schreef, maar wat ik nu kan vertellen is de moeite van het wachten waard. Ik heb beslist! We draaien. De film komt er. Volgende week is er een eerste verkennende vergadering. Op 14 januari 2013 wil ik van start gaan met de kernploeg.
Alles is opeens in een versneld tempo verlopen. Tot mijn immense verbazing vernam ik dat ik genomineerd was als ‘krak van de gemeente Beernem’! Ik vind dat, zeker als ‘Oost-Vlaamse’, een hele eer. Nog groter was mijn verrassing toen zovele mensen zo positief reageerden op het nieuws. Dat was net de druppel die ik nodig had om de stap te zetten. Het enthousiasme is groot.
Iedereen van harte bedankt voor de steun, maar dit is pas het begin. Ik hoop op jullie te kunnen rekenen voor zoveel meer!
Een krak in wording! De twintig procent is al binnen 😉

1 thought on “46. De start van een krak?”

Comments are closed.