47. We zijn gestart!

Veel nieuws! Op donderdag 13 december kwamen we met 14 mensen, die eventueel hun schouders onder het filmproject willen zetten, samen. Er waren ook een aantal mensen verontschuldigd.

Eerst gaf ik de stand van zaken weer en nadien gaf ik uitleg over de steun die ik van elk van hen hoopte te krijgen. Voor 1 januari 2013 zou iedereen zijn of haar antwoord kenbaar maken. Ondertussen kreeg ik al een paar positieve reacties.
Tijdens de vergadering hebben we vooral plannen gemaakt voor het verwerven van het nodige kapitaal. Dat is natuurlijk het grootste probleem. Het hele jaar 2013 wordt daaraan gewerkt. Zo hebben we een schitterend idee voor een eerste grote warmmaker van het publiek, maar omdat nog niet alles in kannen en kruiken is, wacht ik met de aankondiging. Ja, de nieuwsgierigheid prikkelen is leuk 😉
Daarnaast zullen we ook aan crowdfunding doen. Ook daarover later meer.
Het laatste belangrijke punt op de vergadering was de samenstelling van de technische ploeg. Ik zie momenteel drie mogelijkheden: allemaal beroepsmensen met ervaring, een jonge ploeg afgestudeerden en tot slot semi-professionelen die met een beroepscameraman willen samenwerken. Veel zal afhangen van het prijskaartje en de fondsen die we binnenkrijgen.
Op donderdag 10 januari 2013 komen we voor de tweede maal samen. Ingrid De Vos, de actrice die madame Cécile in ‘De bossen van Vlaanderen’ speelde, heeft toegezegd en wil helpen met het samenstellen van de cast. Dat is super! Voor haar heb ik trouwens een schitterende rol in gedachten. Ik hoop dat ze akkoord gaat.
Dus allemaal positief nieuws om mee af te sluiten. Ik zie het helemaal zitten nu ik er niet langer alleen voor sta. Dus hop naar 2013! Bedankt voor jullie aandacht en reacties het voorbije jaar en tot weerziens in 2013!

3 thoughts on “47. We zijn gestart!”

Comments are closed.