50. Versnelling!

Wat een week! Alles lukte! Die verkiezing tot ‘Krak van Beernem’ heeft een en ander in beweging gebracht. Zo had ik dit weekend een artikel in het ‘Laatste Nieuws’, staat een tweede artikel op stapel, kreeg ik een gesprek met de burgemeester die positief reageerde op mijn vragen, mailen mij spontaan Beernemse mensen die willen meewerken aan ons filmproject en heb ik een sponsor gevonden voor de meubels!
Ook de boekenverkoop gaat in stijgende lijn en nieuwe aanvragen voor voordrachten en fietstochten lopen binnen. Volgende donderdag is er opnieuw vergadering met de kernploeg. De agenda is overvol, maar dat werkt juist heel productief.
Het belangrijkste nieuws is echter dat ik waarschijnlijk mijn crew heb! Nog even geduld. Ik durf maar bevestigen wanneer het scenario ook door de regisseur is goedgekeurd en de contracten getekend zijn.