51. Kwestigen Nacht!

We zijn hot, hot, hot! De grote belangstelling voor die andere actuele moord, zorgt ervoor dat plotseling de media interesse heeft in ons filmproject. Vandaag mocht ik een interview weggeven voor AVS en maandag komt een journalist van ‘Het Nieuwsblad’ bij me op bezoek! Hoe een balletje kan rollen, nietwaar?
Maar los van alle aandacht gebeurt er nog heel veel. De leden van de kernploeg zullen samen een VZW oprichten, zodanig dat iedereen verzekerd kan worden. Iedereen werkt gratis mee wat fantastisch is, maar het beperken van de (financiële) risico’s is het minste wat ik kan doen, vandaar de VZW. Het lovende voor mij is de keuze van de naam: ‘Kwestigen Nacht!’ Het is tevens de ondertitel van mijn boek. Dat streelt uiteraard mijn ijdelheid, maar dekt ook de lading en zorgt voor een zekere nieuwsgierigheid.
Zondag is het (ontbijt)vergadering met de huisstijlgroep. Met zes gaan we zoeken naar de vaste visuele herkenbaarheid van ons filmproject. Kleur en vormgeving zijn daarbij super belangrijk, alsook de consequente manier om dit in in alles door te trekken. Wie vanavond kijkt naar AVS kan al iets ontdekken over de kleuren 😉
Ondanks mijn grieperig gevoel heb ik deze week hard gewerkt en een dossier voor het gemeentebestuur opgemaakt. Nu nog een eerste begroting uitwerken en het kan ingediend worden. Op hoop van zege!
Geniet van het weekend.