52. Een oude ford-T en andere geschenken.

Dat we goed bezig zijn, merk ik aan de spontane sollicitaties die binnenkomen. Zowel acteurs en actrices, cameralui en andere mogelijke medewerkers bieden zich aan. Zo is er al een lange lijst met namen voor de audities én een andere met namen van mensen die we op de generiek zullen vermelden als dank voor de sponsoring. Zoals de man die me spontaan belde met het ongelooflijke nieuws dat ik zijn auto, een t-ford van 1915 gratis mag gebruiken. Wat een geschenk is dat! Deze zomer kan ik al een proefrit door Beernem maken. Ik zie er al naar uit 😉
En dan is er kans dat we een eigen bier kunnen lanceren, nog zo’n fantastisch nieuws.
Minder aangenaam, maar wel noodzakelijk is het vele werk aan de subsidiedossiers. Vandaag heb ik een eerste uit een reeks ingediend. Ik heb er hard aan gewerkt en hopelijk vinden ze mijn dossier bij de gemeente Beernem voldoende belangrijk om ook financieel te steunen.
Wie echter de pers een beetje volgt, merkt dat er echt wel over gepraat wordt en dat mensen geïnteresseerd zijn. Vandaag nog kreeg ik een aanvraag voor een reeks voordrachten in samenwerking met ‘Ginter’, het intergemeentelijk samenwerkingsverband tussen een reeks gemeenten van Gistel tot Torhout! Dus ook tot daar is het al doorgedrongen dank zij de interviews in de kranten en via de regionale tv. Dank daarvoor!

1 thought on “52. Een oude ford-T en andere geschenken.”

  1. Je trein staat blijkbaar stevig op de rails en begint goed te bollen. Het is echt een goed-nieuws show!Heel fijn voor jou, het is je gegund! Ga vooral zo door en vergeet niet ons op de hoogte te houden!

Comments are closed.