65. Victor De Lille.

Het voorbije weekend vierde de (uitgebreide) familie De Lille de ‘honderd vijftigste verjaardag’ van de geboorte van hun stamvader Victor De Lille!
Op vrijdagavond 5 juli startte het feest en het bruiste tot en met zondagavond.
De perfecte organisatie zorgde voor een vlekkeloos verloop van de talrijke activiteiten: ontvangst op het stadhuis, tentoonstellingen, fietstochten, orgelconcert, wandelingen, voordrachten… alle in het teken van Victor De Lille. Voor sommige (jonge) familieleden een eerste echte ‘kennismaking’ met deze uitzonderlijk getalenteerde persoon.
Hugo Notteboom bracht een sterk gesmaakte levensschets van deze grote man.
Ikzelf mocht op zondag de rol van Victor De Lille in ‘Zaak: De Zutter’ belichten; wat ik dan ook met veel plezier deed.

Jong en oud (er waren 280 genodigden) werden bovendien een weekend lang verwend met spijs en drank en in de schaduw van “‘t Kasteeltje’ genoten ze tot in de late uurtjes van het prachtige weer in die prachtige tuin.
Alle lof voor de organisatoren! Ik vond het een eer er bij te zijn!

2 thoughts on “65. Victor De Lille.”

  1. Tof zeg! Moet een zeer bijzondere ‘Mijnheer’ geweest zijn, (met ‘hoofdletter’, jawel).. Ook super, dat De Linde nu opnieuw zijn originele naam draagt, ja , zoals het zijn moet. (enthousiaste ‘eerste’ klant, die dag, passeerde er al na de middag , maar hoorde toen dat de officiële opening er pas, later, die avond plaatsvond..) 🙂 Indien ik iets kan doen i.v.m. flyers/promo , .. (?) laat mij dan anders gerust weten? / Alvast bedankt om ons, supporters, op de hoogte te houden van alle nieuwsjes. Vele groetjes & verder succes, Nina

  2. Dag Nina,
    Bedankt voor je aanbod! We hebben prentbriefkaarten gedrukt voor de info-avond. Als je mensen kent op je werk, of vriendenkring … mag je die altijd zo’n kaart geven. Ik zal er in de maand augustus een pak leggen in de bib van Beernem. Misschien kan je er een paar ophalen en uitdelen? Alvast bedankt.
    Katrien

Comments are closed.