72. Uitnodiging aan allen!

Hallo, onze eerste info-avond was zo’n groot succes (zie post nr.70) en anderzijds kregen we zoveel teleurgestelde reacties van mensen die er graag bij waren geweest, maar niet vrij waren, dat we met de vzw ‘Kwestigen Nacht’ beslist hebben een tweede info-avond te organiseren.

Aan allen dus van harte welkom op vrijdag 8 november 2013 om 20.00u in OC ‘De Kleine Beer’ in Beernem. Het centrum vind je pal achter het gemeentehuis in de C. Marichalstraat 5!

Graag reserveren via deze blog of stuur een e-mailtje naar info <at> zaakdezutter<punt>be

Wat mag u van ons verwachten? Eerst is er een korte verwelkoming door gastvrouw Mie Debruyne, gevolgd door het ‘filmverhaal’. Met heel veel plezier zal ik aan iedereen mijn scenario zo beeldend mogelijk voorstellen. Daarna kunt u kennismaken met onze speciale gast die zijn enthousiasme over het project niet onder stoelen of banken zal stoppen! Tot slot kunt u een glas heffen op het succes van het project, waarmee u trouwens de kassa spijst! We hopen op een talrijke opkomst.

 

 

2 thoughts on “72. Uitnodiging aan allen!”

Comments are closed.