79. Audities!

De mailing over de audities is verzonden, maar jammer genoeg blijken een aantal e-mailadressen niet correct. Het is niet altijd gemakkelijk een adres juist te noteren en eerlijk gezegd, niet alle handschriften zijn goed leesbaar. Vandaar dat verscheidene mensen geen persoonlijke uitnodiging zullen ontvangen! Onze excuses daarvoor, maar geen nood! Op de webstek vindt u onder de hoofding ‘audities’ alle info die noodzakelijk is, alsook de vragenlijst die u moet invullen!

Iedereen kan zich dus nog inschrijven tot en met 15 januari 2014. Aan allen veel succes gewenst!

2 thoughts on “79. Audities!”

  1. Hallo,

   Die 30 rollen staan er niet op. Dat gaat om bijrollen zoals: de zussen van Julienne, een belangrijke getuige, een buurvrouw, enz…

   Het is onmogelijk al die rollen in te zetten voor de audities. Kies daarom één van de besproken figuren die het beste bij jou past. Wij zien dan of je geschikt bent voor die rol of beter voor een andere rol. Achteraf bespreken we dat dan samen met jou.

   Vriendelijke groeten,

   Katrien Ryserhove

Comments are closed.