84. Audities!

Op zaterdag 1 februari starten we met de audities. Er hebben zich 109 personen ingeschreven. Fantastisch, nietwaar?!
Het was uiteraard niet evident om alle kandidaten in het schema in te passen, maar een paar ‘werkende’ leden van de vzw hebben dat gefikst. Ik was blij dat ik dat klusje niet moest klaren. Spreadsheets zijn niet mijn ding!

Maar ik ben wel ongelooflijk nieuwsgierig naar de presentaties van alle kandidaten. Ik besef dat hun opdracht niet gemakkelijk is en ik ben allen erg dankbaar voor de moed die ze tonen, want voor vele mensen is het een hele stap om voor die camera te gaan staan. Ik wens iedereen dan ook heel veel succes!

Ondertussen hebben we ook onze subwerkgroepen opgestart. Onder de 500(!) vrijwilligers die hun medewerking willen verlenen aan het filmproject, zitten niet alleen figuranten, maar ook handige Harry’s en Henriëttes. Die worden naargelang hun interesse onderverdeeld en opgeroepen om naar de eerste werkvergadering te komen. Dinsdagavond start de werkgroep ‘dramaturgie’, op 11 februari komen de mensen van de kostumering samen, enz…
Iedereen beseft dat een goede voorbereiding noodzakelijk is om het project te doen slagen. Tot op heden lukt dat wonderwel; er is maar één terrein waar het momenteel nog niet erg vlot en dat is het onderdeel ‘decor’. We missen vooral een man/vrouw met veel ‘praktische’ ervaring én de nodige vrije tijd om de decors te bouwen.

Komt tijd, komt raad, komt … ? We zien wel.

1 thought on “84. Audities!”

  1. Succes met de selectie van de filmsterren in spé….ook een goede start toegewenst aan de “subwerkgroep” .
    Ik duim in stilte verder.
    Lu

Comments are closed.