100. Sorry!

Deze honderdste aflevering begin ik best met excuses! Amaai. Ik heb mijn blog meer dan een maand links laten liggen, terwijl er toch heel wat nieuws is. Zoveel nieuws dat ik niet goed weet waar ik moet beginnen. Wellicht met mijn dank uit te spreken aan het adres van de ambassadeurs, de subgroepen kostumering, decorbouw, dramaturgie, figuratie en fotografie, die zo keihard werken … de lieve sponsors: Bockaert Thienpont van Aalter – De Zande in Ruiselede, de Kerkfabriek van Beernem en vooral het Brugse Ommeland! De voorbije weken is er vergaderd en gelobbyd en dat zette vele zoden aan de dijk. Nu kunnen we bouwen aan de studioruimtes en is onze bankrekening iets beter gespekt.

Maar we zijn er nog niet! Verre van zelfs. Het echte werk begint pas. Ik kan enkel hopen dat deze positieve trend zich doorzet. Aan het enthousiasme zal het niet liggen. Elke dag opnieuw ben ik verrast door alle blijken van sympathie en de vele hulp die geboden wordt. Nogmaals dank.