101. En daar is de volgende …

De decorbouwers zullen volgende week starten met de bouw van de studiolocaties. Een hele uitdaging, maar die mensen zien dat helemaal zitten. Ikzelf zou niet weten waar te beginnen, bovendien heb ik twee linkerhanden. Gelukkig is er een goed plan, dank je Gab, neemt John het initiatief, merci John, en zijn de anderen mannen én die ene vrouw, mensen met gouden handen en creatieve geesten. Ze vinden gewoon voor elk probleem een oplossing. Ik heb alle vertrouwen in het resultaat.

Trouwens, zoals eerder geschreven kregen we het hout gratis. (Dank u wel, milde sponsor!). Maar daar stopt het niet. Vanmorgen opende ik mijn mail en wat las ik? Paul, één van de decorbouwers, heeft voor gratis ramen gezorgd! Dat is toch magnifiek! En zo gaat dat maar door. Ons project wordt ondertussen al door heel veel mensen gesteund. (maar er kunnen er nog altijd bij ;-)) Dat bevestigt wat Johan Heldenbergh vorig jaar op de eerste info-avond aan alle aanwezigen vertelde: “Het tofste aan ‘Schellebelle 1919’ was de inzet van en de warme band tussen alle medewerkers.” Wel, dat kan ik voor de volle 100% bevestigen. Ik heb er plots een grote familie bij. Het is warm rond mijn hart.