138. Onverwacht!

Als je zes keer meer bezoekers over de vloer krijgt dan verwacht, mag je wel spreken van een groot succes, nietwaar? Onze eerste ‘open-deur’ liep op rolletjes. Het werd een enorm toffe namiddag met constante toeloop. De weergoden waren ons alweer gunstig gezind, waardoor we ook buiten onze ‘tenten’ hadden opgeslagen. Eric en Jan waren de barmannen van dienst, bijgestaan door Ludwine en Marianne. Ik bemande de boekenstand.

Het werd een plezierig terugzien van enkele medewerkers van voor en achter de schermen. Onze bar draaide op volle toeren, de kledingrekken lieten ze iets leger achter dan voorzien, het fotoboek werd duchtig geraadpleegd (en opnieuw besteld) en de postzegels vlogen de deur uit. Een nieuwe lading werd ondertussen aangevraagd. Wie nog wil inschrijven voor het fotoboek kan dat via deze weg en de postzegels blijven eveneens bestelbaar.

Volgende afspraak: zondag 6 september voor een nieuwe ‘open-deur’. Iedereen welkom!

Hieronder een foto van onze ‘vrouw-doe-al’!