141. AVS en het ‘Sassenspel’!

Vanmorgen bij de kapper kreeg ik om 11u15′ plots een berichtje van AVS: ze wilden een kort interview over het ‘spel’! Ik holde met nat haar de kapperszaak uit, reed naar huis, trok mijn uniformkleuren en -kleren aan en snelde de snelle weg op. Die leek eerder op een parcours met hindernissen en dus volgde ik maar vanaf Aalter de weg langs het kanaal om net op tijd = 12.30u op de parking van het Bulskampveld te staan. Een jonge, knappe en vriendelijke juffrouw nam in de donkere bossen van Beernem het interview af. En net zoals de leden van de promogroep gisterenavond de pieren uit mijn neus probeerden te halen, viste zij naar extra-tips. Het is haar en ook hen niet gelukt! Ik denk dat ik de volgende week zoveel mogelijk mensen probeer te ontwijken, want babbelkous zijnde …

Dus als jullie zin hebben: vanaf vanavond om 18u tonen ze het interview en vanaf maandag kan je het op hun webstek bekijken.